Translate

19 prosince 2010

Znáte ten pocit?

ab3
Chtěla bych se podělit o dojem, který prožívám nejvíce v zimě a  v těchto dnech téměř denně. Přesto, že zima začne až příští týden, v posledních dnech je venku opravdu ukázkově předvánoční čas, zima, mráz, sníh, jeden den svítí sluníčko a další den hustě sněží a tak se to střídá, alespoň tady u nás. Na pohled vypadá  všechno krásně a romanticky, ale pokud musíte denně našlapat v tom sněhu několik kilometrů, honit různé dopravní spoje, které u nás o víkendu moc nefungují, tak to už není žádná legrace ani romantika.
ab5
Když konečně odemykáte domovní dveře, zevnitř na vás dýchne teploučko a přivítají vás vaši čtyřnozí miláčci, na hromadu  neumytého nádobí a dalších předvánočních nedodělků se ani nepodíváte a s hrníčkem dobré kávy nebo horkého čaje si zalezete někam do koutečka a tam  si sami užíváte toho úžasného pocitu, že jste opět doma.
ab4
Také znáte ten krásný pocit?
ab1
Dneska jsem zůstala pěkně doma, jenom na chvilku jsem vyšla ven, abych se  trošku pokochala tou romantikou a pak šup do teplíčka!

1158

Přeji všem pěkné a klidné prožití  posledních předvánočních dnů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Jarní pozdravení

Mám ráda jaro, léto i podzim. Zimu moc nemusím. Je mi zima, klouže to a málo svítí sluníčko a to je na mé psychice znát. Přestože dnešní slu...