Translate

03 srpna 2010

Tak jsme se dočkali



Včera kolem osmé hodiny večer mi zavolala snacha, že už to na ni asi přišlo a abychom si přijeli pro vnučku, že ona se synem jedou do porodnice. Tak jsme nastartovali auto a vyjeli. Rodinka už byla vzorně nachystaná před domem. Vnučka v ruce velkou červenou kabelu, ze které vystrkoval hlavu medvěd Kuki, snacha ještě větší žlutou kabelu s výbavičkou a  nakonec syn. Naložili jsme všechny do auta a vzali to kolem porodnice a pak s vnučkou domů. Kolem deváté večer mi snacha volala, že jedou domů, že ji doktor nechce přijmout a že to ještě není. Řekli jsme si, dobrá, někdy to být musí, popřáli jsme jim dobrou noc a šli spát. Dnes ve dvě hodiny ráno mě probudila SMS, že jsou opět v porodnici a že už to začalo. Děťátko přišlo na svět kolem šesté hodiny ranní, jmenuje se Anežka, vážila 3 kg a měřila 45 cm.


Anežka


Velká radost z narození nového človíčka nám dala na chvíli zapomenout na zlost na doktora, který poslal snachu domů a ještě šprýmoval, že za tři hodiny tam může být znovu, když už opravdu měla potíže. Museli podniknout kus cesty autobusem a kus ještě pěšky domů. Za pár hodin museli zavolat taxíka. Každý si domyslí, co to obnáší.

Zítra se půjdu na miminko podívat, samozřejmě s foťákem!


Foťák

Žádné komentáře:

Okomentovat

Za kaštany na Hukvaldy

Opět nastal čas kvetoucích kaštanů a kde jinde si tu jedinečnou atmosféru u nás užít?   V hukvaldské oboře najdete klid, tedy měli byste naj...